online-zolen-bestellen

Online steunzolen bestellen

Heeft u steunzolen van Voetencentrum Flipse en wilt u een extra paar?

Een tweede paar zolen kan om verschillende redenen praktisch zijn. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld graag een extra paar wilt voor uw wandelschoenen of dat u een paar sportzolen wil. Het voordeel van twee paar zolen is dat er minder slijtage ontstaat omdat ze niet zoveel meer in schoenen gewisseld worden en om-en-om gedragen worden. Met het oog op mogelijke aanpassingen van de zolen is het raadzaam dit te laten doen na de eerste controle. Als uw zolen goed lopen en er geen controle (of nieuwe voetafdruk) nodig is kunt u online een extra paar bestellen.

Uitfrezen close up

Korting

Normaal kost een paar nieuwe steunzolen tot 121,- euro exclusief consult- of handelingskosten. Als u online een paar steunzolen bestelt dan heeft u geen extra kosten en betaalt u slechts de steunzolen voor 121,- euro. Wanneer u direct nog een tweede of derde paar steunzolen bestelt krijgt u hier nog 25% extra korting over.

Betaling en vergoeding zorgverzekeraar

Wij dienen de nota rechtstreeks in bij uw verzekering. Alleen van het deel wat niet vergoed wordt door uw aanvullende verzekering zult u een factuur thuis ontvangen*.  Voor de verwerking van de facturen werken wij met Famed. Raadpleeg zelf uw polisvoorwaarden of u in aanmerking komt voor een vergoeding van het extra paar zolen. Sommige verzekeraars hanteren voor podotherapie (consulten en hulpmiddelen/zolen) een totaalbedrag per kalenderjaar, anderen vergoeden één paar per jaar en anderen hebben één totaalbedrag per kalenderjaar (alleen voor zolen). Klik hier voor een overzicht van de meest actuele vergoedingen.

Vul hier uw online formulier in!

Na het invullen en verzenden van dit formulier ontvangt u een ontvangstbevestiging met uw bestelling. Afhankelijk van uw keuze ontvangt u een email wanneer uw zolen klaar zijn om op te halen of worden ze gewoon thuis gezonden, wel zo gemakkelijk. U hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, ze kunnen door de brievenbus.

zolen bestellen

Uw gegevensSoort zool en dekmateriaalMaximale uploadgrootte: 314.57MB

Extra zekerheid!

Uw bestelling wordt altijd beoordeeld door onze therapeut zodat u nooit een verkeerd zooltje of slipper bestelt!

 

* LET OP, voor 2019 zijn er enkele verzekeringen waar wij (nog) niet rechtstreeks kunnen declareren. Dit zijn: Menzis, ASR, Ditzo, Anderzorg, DSW, Stad Holland en Eno-Salland.