Schimmelnagel

Update onderzoek schimmelnagels

 

Update onderzoek

Voor het eerste onderzoek naar de laserbehandeling van schimmelnagels hebben we ongeveer 70 deelnemers nodig en de oproep in de Gelderlander/radio Gelderland is zeker een goed medium geweest om potentiële deelnemers te bereiken. De afgelopen week hebben we al meer dan 500 aanmeldingen gehad voor dit onderzoek, maar we zoeken nog meer!

Dit onderzoek is de eerste in een reeks om uiteindelijk de geautomatiseerde laserbehandeling volledig te kunnen ontwikkelen. Dus als u voor het eerste onderzoek niet wordt geselecteerd, dan kan het best zijn dat wij u voor een volgend (deel)onderzoek graag wel willen uitnodigen. Uw mening of medewerking helpt ons om dit product uiteindelijk te kunnen ontwikkelen. Nu wij weten dat de bereidheid zo groot is om aan dit innovatief onderzoek deel te nemen gaan we hier naar de toekomst toe zeker rekening mee houden.

De komende week gaan we hard aan de slag om alle aanvragen te screenen en zullen voor het onderzoek een selectie maken welke deelnemers het beste passen binnen de kaders van het onderzoek. Uiteraard zullen wij u op de hoogte stellen van de ontwikkelingen, ook als wij u niet selecteren voor het onderzoek.

 

 

 

Mocht u zich alsnog willen opgeven voor het onderzoek, volg dan deze link en geef uw gegevens door.

 

Voor nu een fijn weekeind.