FITS slipper zilver

FITS

Algemeen

Wist u dat u 60% van uw tijd niet op uw steunzolen loopt? Thuis loopt u misschien graag zonder schoenen en in de zomer trekt u graag slippers aan. Dit zijn momenten waarop u open schoenen of pantoffels draagt zonder een therapeutische ondersteuning.

FITS is dé oplossing voor dit probleem. FITS zijn volledig op maat gemaakte steunzolen in de vorm van een teenslipper, sandalen of pantoffels. Daarmee zijn de slippers een ideale oplossing voor de zomer. En de in-huis-sandaal of pantoffel kan in de winter binnenshuis gebruikt worden.

Indicaties

FITS zijn bedoeld als verlengstuk van de zooltherapie met als doel om u zo veel mogelijk gebruik te laten maken van de zooltherapie.

FITS your feet

Werkwijze

Het aanmeten van FITS gebeurd op basis van een uitgebreid voetonderzoek door de podotherapeut en een 3D scan van de voeten. Als u reeds steunzolen heeft van Voetencentrum Flipse, dan vormt het model van deze steunzool de basis. Met behulp van een speciale aanmeetplank kan vervolgens de volledig op maat gemaakte teenslippers, sandalen of pantoffel gemaakt worden.

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen beschikbaar, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. In de lente en in de zomer lekker buiten en in de herfst en winter thuis als dé in-huis sandalen of pantoffels.

Bekijk de volledige collectie op www.fitsfootwear.nl

Kosten en vergoedingen

FITS zijn steunzolen in de vorm van teenslippers, sandalen of pantoffels. De kosten voor FITS bedragen rond de 160 euro (exclusief eventuele consult- of onderzoekskosten)