Logo CETOS

Centrum voor Technisch Orthopedische Service

Cetos is een erkende leverancier van orthopedische hulpmiddelen. Wij begrijpen dat iedere klacht aan uw gewrichten om een eigen specifieke oplossing vraagt. U kiest voor de orthopedische specialisten van Cetos omdat u er zeker van wilt zijn dat u een professioneel en deskundig advies krijgt voor uw klacht. Wij maken daarbij gebruik van de beste orthopedische hulpmiddelen die beschikbaar zijn op de internationale markt.

Patientenquete

Uw mening is voor ons belangrijk, want uiteindelijk leveren wij u de zorg en willen dat u daar tevreden over bent. Voor ons is een 6 niet voldoende, wij streven naar een ruime voldoende. Om uw mening te toetsen maken wij gebruik van een enquête. Wij willen u vragen om deze in te vullen als u een voorziening van ons hebt gekregen, zodat wij van uw ervaring kunnen leren. Als hier verbeterpunten uitkomen, heeft u daar een volgende keer profijt van. Als u vindt dat we het nu al heel goed doen, dan horen we dat uiteraard ook graag.

Algemene gegevens

 

Vragenlijst

  • Zou u uw mening willen geven over de volgende vragen? U kunt dit beantwoorden door een kruisje bij het juiste antwoord te zetten
 

Verification