Wat is een brace?

Een brace is een hulpmiddel dat om een deel van je lichaam zit en dit deel ondersteunt. Een brace kan verschillende functies hebben: ondersteunen, stabiliseren, corrigeren, immobiliseren of ontlasten. Wij bieden braces voor je hoofd, nek, schouder, romp, armen, handen, benen, knieën en voeten. In maatwerk of confectie.

Onze orthopedisch adviseurs bespreken tijdens een consult samen met jou de verwijzing van je arts. Er is tijd om je verhaal te doen. Jullie bekijken daarna samen wat de beste oplossing is voor jouw probleem. De orthopedisch adviseur legt je uit wat het gekozen hulpmiddel doet en hoe het werkt. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen, bijvoorbeeld over onderhoud en gebruik en vergoedingen.

Maatwerk en confectie

We leveren braces in maatwerk en confectie. Wanneer jouw maat te veel afwijkt van de standaard confectiemaat of wanneer de werking van een confectiebrace niet voldoet voor jouw probleem, wordt speciaal op jouw maat een maatwerkorthese gemaakt. In de andere gevallen wordt uit voorraad een confectiebrace geleverd of bestellen wij deze bij een van onze leveranciers.

Confectiebraces

Er zijn tal van aandoeningen aan het lichaam die behandeld kunnen worden met ons uitgebreide assortiment sportbraces en medische bandages. Al deze bandages en braces worden in de fabriek gemaakt. Ze bieden ondersteuning aan uiteenlopende lichaamsdelen: van nek tot enkelgewricht. Voor een groot aantal indicaties kunnen braces voorgeschreven worden door je behandelend (sport)arts. Meestal kunnen we de braces uit voorraad leveren.

Maatwerkbraces

Wanneer jouw maat te veel afwijkt van de standaard confectiemaat of wanneer de werking van een confectiebrace niet voldoet voor jouw probleem, dan maken we een maatwerkbrace voor je. Speciaal op jouw maat met de juiste werkingmechanismen voor jouw probleem.

Online zolen bestellen

Klaar voor pijnvrij bewegen?

Contactwizzard (beknopt formulier)
Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Ik wil een afspraak maken

Voetencentrum Flipse neemt telefonisch of via de mail contact met u op voor het plannen van een afspraak. U kunt onderstaand uw voorkeur aangeven.
Kennen wij elkaar al?
Voorkeur voor contact
Heb je een verwijzing?
Over de klacht:

Ik wil zelf bellen

Voor contact, meer informatie, onze locaties of het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 16.30 bellen.

Bel mij terug op

Wanneer mogen wij u bellen?
Wij kunnen u terugbellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30*
Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, sturen wij u een e-mail.

Mail ons uw vraag of opmerking (wilt u een afspraak maken, klik dan op de optie: Ik wil een afspraak maken)

Voornaam
Achternaam
Geeft u toestemming voor opslag van uw gegevens en gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden?*
© Copyright - Voetencentrum Flipse