Beste collega,

De afgelopen jaren heeft onze praktijk een aantal grote veranderingen doorgemaakt. De naam is bijvoorbeeld een aantal keer veranderd (van Flipse Podotherapie & Orthopedie naar Voetencentrum en uiteindelijk Voetencentrum Flipse) en er zijn collega’s gekomen en gegaan. Met de praktijk hebben we altijd gestaan voor multidisciplinaire samenwerking en in het bijzonder met de pedicure. Samen hebben wij een grote gezamenlijke groep patiënten en sinds de komst van de diabetische voetzorg is die samenwerking nu nog meer van belang.

Wij zijn van mening dat samenwerking het beste werkt als je elkaar persoonlijk kent. Door de veranderingen binnen de praktijk en de wijziging in bezetting willen we deze situatie aangrijpen om samen (opnieuw) onze samenwerking te verkennen, de lijntjes kort te houden en uiteindelijk de kwaliteit van zorg voor onze patiënt te verbeteren.

Graag komen wij langs om ons verhaal te vertellen, maar waarschijnlijk heeft u ook genoeg te vertellen over uw praktijk en daar zijn wij ook benieuwd naar! Vul het onderstaande formulier in om aan te geven waarvoor we langs mogen komen en wat we mee kunnen nemen zodat beiden weer up to date zijn. Tot binnenkort!

Formulier samenwerking