Ik heb maatwerk schoenen nodig

Heeft u maatwerk schoenen nodig omdat uw voeten niet goed meer in confectieschoenen passen door standsafwijkingen of een afwijkende voetvorm? Of zijn uw klachten niet (meer) voldoende te verhelpen in confectieschoenen met steunzolen? Dan is de orthopedisch schoentechnoloog de aangewezen specialist.

De orthopedisch schoentechnoloog is een hb0-geschoolde specialist in het aanmeten, ontwerpen, (deels) produceren, aanpassen en herstellen van maatwerkschoenen. Maatwerkschoenen worden de eerste keer in de meeste gevallen voorgeschreven door een medisch specialist. Heeft u geen verwijzing van een specialist, dan zal met u de mogelijkheden worden besproken. In veel gevallen kunnen we u helpen met het verkrijgen van een verwijzing. Op basis van een uitgebreid voetonderzoek wordt i.c.m. het voorschrift van de arts gezocht naar de beste oplossing. Maak hier een afspraak voor het aan laten meten van maatwerkschoenen.

Onderzoek en behandeling

Als u voor de eerste keer bij de orthopedisch schoentechnoloog komt, wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Hierna wordt samen met u en de verwijzing van de medisch specialist een behandelplan opgesteld.

Binnen Voetencentrum Flipse proberen we u de meeste keuzevrijheid te bieden en cosmetisch de beste oplossing voor u te bedenken. Zijn de beperkingen of klachten ernstiger, dan kan het zijn dat een volledig op maat gemaakte schoen nodig is. De levertijd en hoeveelheid afspraken hangen af van het type schoen dat u krijgt. Dit zal tijdens de afspraak met u worden besproken.

De orthopedisch schoentechnoloog heeft verschillende mogelijkheden om u van uw klachten af te helpen. Voorzieningen kunnen bestaan uit:

Wij werken ook samen met andere specialisten, zoals podotherapeuten, fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, (medisch-) pedicures en orthopeden. Deze samenwerking zorgt voor een geschikte oplossing van uw probleem.

Online zolen bestellen

Klaar voor pijnvrij bewegen?

Contactwizzard (beknopt formulier)
Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Ik wil een afspraak maken

Voetencentrum Flipse neemt telefonisch of via de mail contact met u op voor het plannen van een afspraak. U kunt onderstaand uw voorkeur aangeven.
Kennen wij elkaar al?
Voorkeur voor contact
Heb je een verwijzing?
Over de klacht:

Ik wil zelf bellen

Voor contact, meer informatie, onze locaties of het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 16.30 bellen.

Bel mij terug op

Wanneer mogen wij u bellen?
Wij kunnen u terugbellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30*
Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, sturen wij u een e-mail.

Mail ons uw vraag of opmerking (wilt u een afspraak maken, klik dan op de optie: Ik wil een afspraak maken)

Voornaam
Achternaam
Geeft u toestemming voor opslag van uw gegevens en gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden?*
© Copyright - Voetencentrum Flipse