Aanpassing confectieschoenen (OVAC)

Een OVAC staat voor een orthopedische voorziening aan confectieschoenen. Dit houdt in dat zelf de schoenen worden aangeleverd om aan te passen. De aanpassing kan bestaan uit een aanpassing aan de hak, zool, schacht of het voetbed.

Wanneer een steunzool onvoldoende de klachten vermindert kan een OVAC een passende oplossing zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer de confectieschoenen te veel druk geven of omdat het onderwerk aangepast dient te worden. Wanneer er blijvende pijnklachten in de voet zijn die veroorzaakt worden door een afwikkelstoornis, kan dit voor verlichting zorgen.

Werkwijze

Tijdens het consult wordt gekeken of uw schoenen geschikt zijn voor de nodige aanpassing. Indien nodig wordt een schoenadvies meegegeven om de juiste schoenen aan te schaffen. De levertijd is afhankelijk van welke aanpassingen noodzakelijk zijn. Gemiddeld duurt het traject 2 tot 4 weken.

Online zolen bestellen

Klaar voor pijnvrij bewegen?

Contactwizzard (beknopt formulier)
Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Ik wil een afspraak maken

Voetencentrum Flipse neemt telefonisch of via de mail contact met u op voor het plannen van een afspraak. U kunt onderstaand uw voorkeur aangeven.
Kennen wij elkaar al?
Voorkeur voor contact
Heb je een verwijzing?
Over de klacht:

Ik wil zelf bellen

Voor contact, meer informatie, onze locaties of het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 16.30 bellen.

Bel mij terug op

Wanneer mogen wij u bellen?
Wij kunnen u terugbellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30*
Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, sturen wij u een e-mail.

Mail ons uw vraag of opmerking (wilt u een afspraak maken, klik dan op de optie: Ik wil een afspraak maken)

Voornaam
Achternaam
Geeft u toestemming voor opslag van uw gegevens en gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden?*
© Copyright - Voetencentrum Flipse