Behandelingen

Als u voor de eerste keer bij de orthopedisch schoentechnoloog komt wordt er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Hierna wordt er samen met u en de verwijzing van de medisch specialist een behandelplan opgesteld.

Binnen Voetencentrum Flipse proberen we u de meeste keuzevrijheid te bieden en cosmetisch de beste oplossing voor u te bedenken. Zijn de beperkingen of klachten ernstiger dan kan het zijn dat er een volledig op maat gemaakte schoen nodig is. De levertijd en hoeveelheid afspraken hangen af van de type schoen die u krijgt. Dit zal tijdens de afspraak met u worden besproken.

De orthopedisch schoentechnoloog heeft verschillende mogelijkheden om u van uw klachten af te helpen. Voorzieningen kunnen bestaan uit:

Wij werken ook samen met andere specialisten, zoals podotherapeuten, fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, (medisch) pedicures en orthopeden. Deze samenwerking zorgt voor een geschikte oplossing van uw probleem.

Online zolen bestellen

Klaar voor pijnvrij bewegen?

Contactwizzard (beknopt formulier)
Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Ik wil een afspraak maken

Voetencentrum Flipse neemt telefonisch of via de mail contact met u op voor het plannen van een afspraak. U kunt onderstaand uw voorkeur aangeven.
Kennen wij elkaar al?
Voorkeur voor contact
Heb je een verwijzing?
Over de klacht:

Ik wil zelf bellen

Voor contact, meer informatie, onze locaties of het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 16.30 bellen.

Bel mij terug op

Wanneer mogen wij u bellen?
Wij kunnen u terugbellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30*
Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, sturen wij u een e-mail.

Mail ons uw vraag of opmerking (wilt u een afspraak maken, klik dan op de optie: Ik wil een afspraak maken)

Voornaam
Achternaam
Geeft u toestemming voor opslag van uw gegevens en gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden?*
© Copyright - Voetencentrum Flipse