Zolen: altijd klachtenvrij lopen!

U kunt steunzolen bestellen voor uw dagelijks schoeisel, werkschoenen of sportschoenen. De steunzolen kunnen naar wens afgedekt worden met leer, sportafdek of kunststof.

Stel zelf uw perfecte zool samen:

Heeft u al eerder zolen bij ons besteld?

Heeft u al eerder zolen van ons afgenomen, dan kunnen wij gemakkelijk nieuwe zolen voor u maken op basis van de oude. Vul hiervoor de onderstaande gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk nieuwe zolen voor u maken.

Gebruikt u onze zolen al geruime tijd naar volle tevredenheid?

Dan kunt online uw extra paar zolen bestellen voor de prijs vanaf € 142,50-. Dit is een stuk voordeliger, omdat u zo geen consultkosten hoeft te betalen.

LET OP!

wij raden u aan vanwege mogelijke veranderingen in uw (voet)stand en looppatroon om minimaal 1 x per 2 jaar een controle-afspraak in te plannen. Van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur kunt u bellen naar ons nummer tel: 088- 031 4000.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden podotherapeutische zolen vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor de hoogte van uw vergoeding op de vergoedingenpagina.

zolen bestellen

Uw gegevensSoort zool en dekmateriaalMaximum file size: 314.57MB

Extra zekerheid!

Uw bestelling wordt altijd beoordeeld door onze therapeut zodat u nooit een verkeerd zooltje of slipper bestelt!

Er lijkt iets niet goed te gaan, maar dat ligt aan dit formulier, hoor! Wij gaan er zo spoedig mogelijk naar kijken en nemen dan contact met je op.

Plaats nu gerust je bestelling.

© Copyright - Voetencentrum Flipse