Inloopspreekuur kinderschoenenenwinkel

Op woensdag 13 maart 2024 zal podotherapeut Ewout Peters inloopspreekuur houden in de kinderschoenenwinkel “De Schoenen van mijn Zus” in Elst. Dit biedt ouders de kans om vragen te stellen en advies te krijgen over de voeten en het looppatroon van hun kinderen.

Inloopspreekuren bij kinderschoenenwinkels zijn een innovatieve manier om ouders te voorzien van deskundig advies over de ontwikkeling van de voeten van hun kinderen. Kinderen groeien snel en hun voeten veranderen voortdurend. Het is daarom van cruciaal belang om regelmatig de voeten van kinderen te laten controleren door een specialist, zoals een podotherapeut, om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en te behandelen.

Tijdens het inloopspreekuur zal Ewout Peters beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en advies te geven over verschillende onderwerpen, waaronder:

  • De juiste schoenen voor kinderen van verschillende leeftijden en voetvormen.
  • Hoe de voeten van kinderen te controleren op afwijkingen of problemen.
  • Advies over het verbeteren van het looppatroon van kinderen.
  • Behandelingen voor veelvoorkomende voetproblemen bij kinderen, zoals platvoeten, tenenlopen.

Het inloopspreekuur zal plaatsvinden op  woensdag 13 maart 2024, van 14:00 tot 16:00 bij “De Schoenen van mijn Zus” in Elst. De schoenenwinkel heeft de voorkeur dat u zich aanmeld door ze te bellen, of een e-mail te sturen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit advies.


Contactgegevens schoenenwinkel “De Schoenen van mijn Zus”

Website: https://deschoenenvanmijnzus.nl/
Telefoonnummer: 0481 – 373 785
E-mail: info@vanzoolingenschoenen.nl
Adres: Kleine Molenstraat 4, 6661 ED Elst

© Copyright - Voetencentrum Flipse