Voeten op een rij

Werken bij ons Voetencentrum

Bij Voetencentrum Flipse mag u erkende kwaliteit en blijvende vernieuwing verwachten. Alleen al vanwege de invloeden in de zorg, bijvoorbeeld van de overheid, zorgverzekeraars, wetenschap en brancheverenigingen. Meebewegen met die veranderingen maakt werken bij ons boeiend en levendig.

Samenwerken

Binnen Voetencentrum Flipse krijgt u als medewerker te maken met heel verschillende zorgproblemen van klanten en (para)medisch specialisten. Ook het samenwerken met collega’s binnen en buiten onze organisatie (ketenzorg) maakt het werk voor u zo uitdagend en leuk. Kies voor een van onze praktijklocaties of voor het hoofdkantoor in Elst.

Samenwerken team

Ruimte om te groeien

Werken bij Voetencentrum Flipse betekent een afwisselende baan met volop groeikans. Hard werken of leren? Kies waarmee u het meest wilt bereiken. Bent u ambitieus en wilt u serieus aan uw loopbaan werken? Dan ontvangt u een compleet pakket met de meest uiteenlopende opleidingen; binnen zorg en kantoor. Bepaal zelf hoever u gaat. En wie weet runt u straks wel uw eigen locatie of afdeling! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Lees ook over onze missie en visie van Voetencentrum Flipse.