Voeten op een rij

Groei jij met ons mee?

Voetencentrum Flipse is een jonge dynamische organisatie met ambitie. Wij willen de komende jaren doorgroeien naar een nog professionelere organisatie die gebruik maakt van de nieuwste technieken, modernste software en die staat voor kwaliteit door aandacht. Maar om deze ambitie te kunnen realiseren zullen wij een groei door moeten maken op alle vlakken binnen de organisatie en daarom zoeken wij nieuwe collega’s. Onderstreep jij onze visie en missie, sta jij voor uitdaging, kwaliteit,  innovatie en ontwikkeling? Dan zoeken wij jou!

Op dit moment zoeken wij de volgende collega’s om ons team te versterken:

Hulpmiddelen behandelingen

Podotherapeut

Als podotherapeut ben je verantwoordelijk voor het behandelen van patiënten / cliënten met voet-, enkel, knie-, heup en rugklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Het doel is stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat op te heffen, te verminderen te compenseren en daarnaast te voorkomen.

Maar veel belangrijker nog zoeken wij iemand die ons team komt versterken met zijn eigen inbreng en specialisatie. Dus heb je een ambitie en wil je die waar maken, laten wij het samen doen en klik hier voor meer informatie.

Orthopedisch Schoentechnoloog

Als Orthopededisch Schoentechnoloog ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van orthopedische schoenen op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met artsen/voorschrijvers in de regio en onderhoudt contacten met bestaande ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen.

Omdat wij geloven in de moderne techniek werken wij uitsluitend met 3D scanners voor het aanmeten van orthopedische schoenen. Een geweldige uitdaging om met ons deze techniek tot een succes te maken. Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Orthopedisch Technoloog / instrumentmaker

Als Orthopededisch Technoloog ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van orthopedische instrumenten op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met artsen/voorschrijvers in de regio en onderhoudt contacten met bestaande ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen.

Wij verwachten dat de wereld van de orthopedie de komende jaren sterk gaat veranderen en zoeken iemand die in deze verandering mee wil gaan en voorop wil lopen in de ontwikkeling. Ben je geinteresseerd, klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Stagewerkplaats: Motion Lab

Op onze hoofdlocatie in Elst beschikken wij over een geavanceerd Motion Lab. Een loopband met geïntegreerd drukmeetsysteem omringd door camera’s doet een complete analyse van het lopen of hardlopen. Deze informatie geeft ons inzicht in de complete biomechanica en belasting van de benen tijdens het lopen en gebruiken wij om onze therapie optimaal af te stemmen.

Wij zoeken studenten die hun ganganalyse en biomechanica een boost willen geven door bij ons op de praktijk de ganganalyses uit te voeren. De behandelkamers zijn zo geschakeld dat jij voor de therapeut de ganganalyse uitvoert met de patient zodat wij efficienter kunnen werken en jij de unieke kans krijgt om met deze apparatuur in de praktijk te werken.

Vacature assistente

Secretaresse / medewerker secretariaat en receptie

Als secretaresse / medewerker secretariaat en receptie ben je werkzaam binnen ons team “front- en back office” op onze hoofdlocatie in Elst. Binnen Voetencentrum Flipse ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant als ze een afspraak willen maken of vragen hebben en zorgt ervoor dat dit optimaal wordt opgepakt en afgehandeld. Om dit te bereiken heb je een open houding naar onze klant en bent leergierig naar je collega’s, samen gaan jullie dit bereiken.

Op dit moment hebben wij geen vacature vrij voor een secretaresse, maar als dit jouw droombaan lijkt, stuur vooral een open sollicitatie. Mogelijk dat er op korte termijn wel een vacature vrij komt en dan kennen wij elkaar tenminste al.

Opleidingsplek secretaresse / medewerker secretariaat en receptie

Voetencentrum Flipse is erkend leerbedrijf voor de kwalificaties Secretaresse (niveau 3) en Medewerker secretariaat en receptie (niveau 2). Op dit moment hebben wij nog een opleidingsplek beschikbaar!

Als secretaresse / medewerker secretariaat en receptie ben je werkzaam binnen ons team “front- en back office” op onze hoofdlocatie in Elst. Binnen Voetencentrum Flipse ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant als ze een afspraak willen maken of vragen hebben en zorgt ervoor dat dit optimaal wordt opgepakt en afgehandeld. Om dit te bereiken heb je een open houding naar onze klant en bent leergierig naar je collega’s, samen gaan jullie dit bereiken.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Stage vacature

Leren hoe het werkt?

We hebben plek voor een stagiair(e)!

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je veel kunt leren? Kom naar Voetencentrum Flipse! Hier krijg je de kans om veel verschillende dingen te leren en te ervaren wat er komt kijken bij het werken in een praktijk voor podotherapie en orthopedie.

Ben jij onze nieuwe collega?

Stuur dan je sollicitatie met cv naar:
Voetencentrum Flipse
T.a.v. Michiel Flipse
Nieuwe Aamsestraat 67B
6662 NK Elst

E-mail: info@voetencentrumflipse.nl
Voor meer informatie bel: 088 – 031 4000