Voeten op een rij

Vacature: Enthousiaste Orthopedisch Technoloog

Sta jij voor uitdaging, kwaliteit, innovatie en ontwikkeling? Dan zoeken wij jou!
Voetencentrum Flipse is een groeiende en gevarieerde organisatie die uitstekende voetzorg biedt. Dit lukt dankzij podotherapeuten, orthopedisch (schoen)technologen en diverse interne (kantoor)specialisten.

Kwalitatief hoogwaardige voetzorg borgen wij door nauwe samenwerking met diverse specialisten in de eerste en tweede lijn. Te denken valt aan vaatchirurgen, neurologen, internisten, revalidatieartsen, wondconsulenten, huisartsen, fysiotherapeuten en pedicure.

Verder zijn wij koploper op het gebied van innovatie. Zo werken wij met de nieuwste technologieën, modernste software en beschikken wij over gespecialiseerde podotherapeuten.

Innovatie

Herken jij jezelf?

Als Orthopededisch Technoloog ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van orthopedische instrumenten op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met artsen en voorschrijvers in de regio en onderhoudt contacten met ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingsinstellingen.

De vacature betreft een dynamische functie waarbij je contact hebt met patiënten, cliënten en externe relaties binnen het werkgebied Arnhem, Overbetuwe, Betuwe en Rivierenland.

Heb jij dit in huis?

  • hbo-diploma orthopedische technologie
  • mbo-diploma orthopedisch instrumentmaker
  • uitstekende relatiemanager en teamspeler
  • kenmerken als enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Kortom, vertegenwoordig jij onze organisatie naar buiten als geen ander? Heb je daarnaast eventueel ook nog ervaring als orthopedisch technoloog, dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat mag je van ons verwachten?

Een prima salaris, een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse scholingsmogelijkheden. Daarnaast maak je deel uit van een specialistisch team met een goede teamsfeer.

Samenwerken team

Belangstelling?

Stuur dan je sollicitatie met cv naar:
Voetencentrum Flipse
T.a.v. Michiel Flipse
Nieuwe Aamsestraat 67B
6662 NK Elst

E-mail: info@voetencentrumflipse.nl
Voor meer informatie bel: 088 – 031 4000