Voeten op een rij

Vacature: Stagewerkplaats Motion Lab

Op onze hoofdlocatie in Elst beschikken wij over een geavanceerd Motion Lab. Een loopband met geïntegreerd drukmeetsysteem omringd door camera’s doet een complete analyse van het lopen of hardlopen. Deze informatie geeft ons inzicht in de complete biomechanica en belasting van de benen tijdens het lopen en gebruiken wij om onze therapie optimaal af te stemmen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken studenten die hun ganganalyse en biomechanica een boost willen geven door bij ons op de praktijk de ganganalyses uit te voeren. De behandelkamers zijn zo geschakeld dat jij voor de therapeut de ganganalyse uitvoert met de patient zodat wij efficienter kunnen werken en jij de unieke kans krijgt om met deze apparatuur in de praktijk te werken.

Heb jij dit in huis?

  • volgt de opleiding podotherapie of orthopedische technologie
  • uitstekende teamspeler
  • en kenmerken als enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Kortom, ben jij iemand die meer uit zijn studie wil halen en zijn kennis over biomechanica, ganganalyse en drukmetingen wil upgraden? Ben je voor een langere tijd beschikbaar en kom je uit de buurt, dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat mag je van ons verwachten?

Begeleiding en scholing in het uitvoeren van de metingen in het Motion Lab. Daarnaast maak je deel uit van een specialistisch team met een goede teamsfeer en wie weet wat de toekomst ons daarna zal brengen.

Samenwerken team

Belangstelling?

Stuur dan je sollicitatie met cv naar:
Voetencentrum Flipse
T.a.v. Michiel Flipse
Nieuwe Aamsestraat 67B
6662 NK Elst

E-mail: info@voetencentrumflipse.nl
Voor meer informatie bel: 088 – 031 4000