(Voor de kenners onder ons… een gerecht uit Restaurant Rijnzicht hierboven)

Voetencentrum Flipse 2019-2020
Beste collega,

Over een paar weken is het weer zover en ga ik proberen om een ochtend te vullen met een presentatie over het afgelopen jaar en wil ik graag met jullie vooruit blikken op het jaar 2020. Ik kijk er in ieder geval weer naar uit en ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Ik heb zelf wel doelstellingen voor 2020, maar ik ben vooral benieuwd waar jullie aan denken. Zelf ben ik er van overtuigd dat jullie vol zitten met goede ideeën en dit is het moment om ze met mij te delen zodat ik ze kan opnemen in het plan 2020.

Dan krijg je een kopie van de inzending op de mail
Alle ingevulde formulieren worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en gebruikt voor het doel om een jaar evaluatie 2019 en planning 2020 te maken. Resultaten en antwoorden worden gebruikt voor de planning en kunnen gebruikt worden tijdens de presentatie op 18 februari. Jullie inbreng is echt noodzakelijk en waardevol!