loopanalyse

Samenwerking

Voetencentrum Flipse heeft samen met enthousiaste collega’s een aantal unieke spreekuren in de regio opgezet met als doel een gezamenlijk behandelplan voor de klacht van de patiënt op te stellen. Omdat de behandelingen op elkaar worden afgestemd en er intensief contact is, heeft dit als resultaat dat de klacht sneller verholpen wordt. In die spreekuren werken wij samen met verschillende disciplines, zoals fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, osteopaten, orthopedisch schoenmakers en andere specialisten. Ook werken wij samen met schoenwinkels en sportverenigingen. De structurele multidisciplinaire spreekuren die Voetencentrum Flipse heeft zijn:

  • Kinderspreekuur, in samenwerking met de kinderfysiotherapeut
  • Hielspoorkwetsuur, in samenwerking met de fysio-/manueel therapeut

Omdat de data voor deze multidisciplinaire spreekuren per maand bepaald worden, kunt u het beste contact opnemen voor meer informatie.

Ziekenhuis Rijnstate

Binnen Ziekenhuis Rijnstate is Michiel Flipse onderdeel van het behandelteam op de diabetische voetenpoli. Dit is een specifiek multidisciplinair spreekuur voor patiënten met diabetes mellitus en een wond aan hun voet. Wij zijn ontzettend trots dat wij onderdeel zijn van dit specialistische team om deze complexe problematiek aan te pakken.

Voetenpoli

Het team bestaat uit de volgende personen en disciplines. Vlnr: Dr. A. Van Bon (internist), Michiel Flipse (podotherapeut), Maartje Mouchart (podotherapeut), Dr. L. Smeets (vaatchirurg), Roland Toeter (wondverpleegkundig specialist) en Maaike van Straaten (podotherapeut).

Samenwerking?

Voetencentrum Flipse heeft een aantal unieke multidisciplinaire spreekuren voor patiënten met diabetes, kinderen, sporters en bij hielspoorklachten. Mocht u geïnteresseerd zijn en zelf een samenwerking met ons willen aangaan? Dan maken wij graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of vul het onderstaande formulier in.

Formulier samenwerking