FITS

Wist u dat u 60 % van uw tijd niet op uw steunzolen loopt? Thuis loopt u misschien graag zonder schoenen en in de zomer trekt u graag slippers aan. Dit zijn momenten waarop u open schoenen of pantoffels draagt zonder een therapeutische ondersteuning.

FITS is dé oplossing voor dit probleem. FITS zijn volledig op maat gemaakte steunzolen in de vorm van teenslippers, sandalen of pantoffels. Daarmee zijn de slippers een ideale oplossing voor de zomer. En de in-huis-sandaal of pantoffel kan in de winter binnenshuis gebruikt worden.

Indicaties

FITS zijn bedoeld als verlengstuk van de zooltherapie met als doel u zo veel mogelijk gebruik te laten maken van de zooltherapie.

Werkwijze

Het aanmeten van FITS gebeurt op basis van een uitgebreid voetonderzoek door de podotherapeut en een 3D-scan van de voeten. Als u al steunzolen heeft van Voetencentrum Flipse, dan vormt het model van deze steunzool de basis. Met behulp van een speciale aanmeetplank kan vervolgens de volledig op maat gemaakte teenslippers, sandalen of pantoffels gemaakt worden.

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen beschikbaar, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. In de lente en in de zomer lekker buiten en in de herfst en winter thuis als dé in-huis sandalen of pantoffels.

Bekijk de volledige collectie op www.fitsfootwear.nl

Klaar voor pijnvrij bewegen?

Contactwizzard (beknopt formulier)
Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Ik wil een afspraak maken

Voetencentrum Flipse neemt telefonisch of via de mail contact met u op voor het plannen van een afspraak. U kunt onderstaand uw voorkeur aangeven.
Kennen wij elkaar al?
Voorkeur voor contact
Heb je een verwijzing?
Over de klacht:

Ik wil zelf bellen

Voor contact, meer informatie, onze locaties of het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 16.30 bellen.

Bel mij terug op

Wanneer mogen wij u bellen?
Wij kunnen u terugbellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30*
Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, sturen wij u een e-mail.

Mail ons uw vraag of opmerking (wilt u een afspraak maken, klik dan op de optie: Ik wil een afspraak maken)

Voornaam
Achternaam
Geeft u toestemming voor opslag van uw gegevens en gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden?*
© Copyright - Voetencentrum Flipse