Steunzolen

Steunzolen, ook wel podotherapeutische zolen, inlays, voetzoolorthesen of inlegzolen genoemd, worden ingezet om het voetskelet te ondersteunen en corrigeren om de patiënt comfortabeler te laten lopen. Ze ondersteunen hiermee de banden, spieren en gewrichten van zowel de voet, knie, heup en rug.

Werkwijze

Als uit een uitgebreid voetonderzoek blijkt dat steunzolen noodzakelijk zijn, dan meten we deze direct aan met een 3D-voetscanner. Met deze scanner maken we een 3D-afdruk van de voet, die wij vervolgens digitaal bewerken. Daarna kunnen we de steunzolen direct computergestuurd uitfrezen en afwerken.

Het grote verschil met de ‘oude’ werkwijze is dat met deze nieuwe techniek een digitale afdruk wordt gemaakt, waardoor de hoogtes in de voetboog exact te meten zijn. Hierdoor kunnen drukken zeer nauwkeurig verdeeld worden. Het voordeel van deze werkwijze is daarnaast dat het model van de steunzool in de computer staat. Deze kunnen we dan gebruiken voor andere toepassingen, zoals steunzolen voor de sport- en wandelschoen, of maatwerk slippers en sloffen.

Klaar voor pijnvrij bewegen?

Contactwizzard (beknopt formulier)
Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Ik wil een afspraak maken

Voetencentrum Flipse neemt telefonisch of via de mail contact met u op voor het plannen van een afspraak. U kunt onderstaand uw voorkeur aangeven.
Kennen wij elkaar al?
Voorkeur voor contact
Heb je een verwijzing?
Over de klacht:

Ik wil zelf bellen

Voor contact, meer informatie, onze locaties of het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 16.30 bellen.

Bel mij terug op

Wanneer mogen wij u bellen?
Wij kunnen u terugbellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30*
Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, sturen wij u een e-mail.

Mail ons uw vraag of opmerking (wilt u een afspraak maken, klik dan op de optie: Ik wil een afspraak maken)

Voornaam
Achternaam
Geeft u toestemming voor opslag van uw gegevens en gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden?*
© Copyright - Voetencentrum Flipse