Reuma

In Nederland hebben naar schatting 3 miljoen mensen gewrichtsklachten. Velen hiervan zijn patiënten met reuma. Van al deze mensen heeft 80 tot 96 % voetklachten. Tijdige behandeling door een podotherapeut kan uw klachten verminderen of wegnemen.

200 verschillende soorten reuma

Er zijn ruim 200 verschillende soorten reuma. De meest voorkomende reumatische aandoening is reumatoïde artritis. In Nederland zijn circa 450.000 mensen onder behandeling bij een reumatoloog. Als uw arts een reumatische aandoening constateert, is het verstandig om uw voeten preventief door een podotherapeut bij Voetencentrum Flipse te laten onderzoeken.

Behandeling reuma

De podotherapeut kan vervelende klachten in een later stadium voorkomen door middel van instructie en behandeling. Denkt u hierbij aan het maken van steunzolen, ortheses en braces, het geven van schoenadvies en oefeningen. Volledige genezing van reumatische voetklachten is helaas niet mogelijk, maar een vermindering van uw klachten vaak wel. Ook in een later stadium (als u al klachten heeft) kan de podotherapeut uitkomst bieden.

Klaar voor pijnvrij bewegen?

Contactwizzard (beknopt formulier)
Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Ik wil een afspraak maken

Voetencentrum Flipse neemt telefonisch of via de mail contact met u op voor het plannen van een afspraak. U kunt onderstaand uw voorkeur aangeven.
Kennen wij elkaar al?
Voorkeur voor contact
Heb je een verwijzing?
Over de klacht:

Ik wil zelf bellen

Voor contact, meer informatie, onze locaties of het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 16.30 bellen.

Bel mij terug op

Wanneer mogen wij u bellen?
Wij kunnen u terugbellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30*
Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, sturen wij u een e-mail.

Mail ons uw vraag of opmerking (wilt u een afspraak maken, klik dan op de optie: Ik wil een afspraak maken)

Voornaam
Achternaam
Geeft u toestemming voor opslag van uw gegevens en gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden?*
© Copyright - Voetencentrum Flipse