Sport

Heeft u momenteel last scheenbeenklachten tijdens het sporten? Of komt uw achillespeesblessure iedere keer weer terug? Of heeft u andere sport gerelateerde klachten? Vaak beginnen sportblessures bij uw voeten. De schoenen, de ondergrond maar ook hoe de voet beweegt kan een grote oorzaak zijn van uw blessure. Onze (sport)podotherapeuten helpen uw u om weer blessurevrij te kunnen sporten of om blessures te voorkomen in de toekomst.

Oorzaak van uw blessure

De (sport)podotherapeut onderzoekt welke factoren een oorzaak zijn uw blessure zoals welke bewegingen uw lichaam maakt tijdens het sporten, op welke schoenen en in welke omstandigheden. Het kan hierbij gaan om met name blessures in de voet, enkel, knie, heup en de lage rug. Op basis hiervan stemt uw (sport)podotherapeut met u af welke passende behandeling mogelijk is. Waar nodig werkt de (sport)podotherapeut samen met andere specialisten zoals de (sport)fysiotherapeut).

Klaar voor pijnvrij bewegen?

Contactwizzard (beknopt formulier)
Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Ik wil een afspraak maken

Voetencentrum Flipse neemt telefonisch of via de mail contact met u op voor het plannen van een afspraak. U kunt onderstaand uw voorkeur aangeven.
Kennen wij elkaar al?
Voorkeur voor contact
Heb je een verwijzing?
Over de klacht:

Ik wil zelf bellen

Voor contact, meer informatie, onze locaties of het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 16.30 bellen.

Bel mij terug op

Wanneer mogen wij u bellen?
Wij kunnen u terugbellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30*
Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, sturen wij u een e-mail.

Mail ons uw vraag of opmerking (wilt u een afspraak maken, klik dan op de optie: Ik wil een afspraak maken)

Voornaam
Achternaam
Geeft u toestemming voor opslag van uw gegevens en gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden?*
© Copyright - Voetencentrum Flipse