Sport

Heeft u momenteel last van scheenbeenklachten tijdens het sporten? Of komt uw achillespeesblessure iedere keer weer terug? Of heeft u andere sportgerelateerde klachten? Vaak beginnen sportblessures bij uw voeten. De schoenen, de ondergrond, maar ook hoe de voet beweegt kunnen oorzaak zijn van uw blessure. Onze (sport-)podotherapeuten helpen u om weer blessurevrij te kunnen sporten of om blessures in de toekomst te voorkomen.

Oorzaak van uw blessure

Onze (sport-)podotherapeut onderzoekt welke factoren een oorzaak zijn voor uw blessure, zoals welke bewegingen uw lichaam maakt tijdens het sporten, op welke schoenen u loopt en in welke omstandigheden. Het kan hierbij gaan om met name blessures in de voet, enkel, knie, heup en de lage rug. Op basis hiervan stemt uw podotherapeut met u af welke passende behandeling mogelijk is. Waar nodig werkt onze therapeut samen met andere specialisten, zoals de (sport-)fysiotherapeut.

Klaar voor pijnvrij bewegen?

Contactwizzard (beknopt formulier)
Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Ik wil een afspraak maken

Voetencentrum Flipse neemt telefonisch of via de mail contact met u op voor het plannen van een afspraak. U kunt onderstaand uw voorkeur aangeven.
Kennen wij elkaar al?
Voorkeur voor contact
Heb je een verwijzing?
Over de klacht:

Ik wil zelf bellen

Voor contact, meer informatie, onze locaties of het maken van een afspraak kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 16.30 bellen.

Bel mij terug op

Wanneer mogen wij u bellen?
Wij kunnen u terugbellen op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30*
Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, sturen wij u een e-mail.

Mail ons uw vraag of opmerking (wilt u een afspraak maken, klik dan op de optie: Ik wil een afspraak maken)

Voornaam
Achternaam
Geeft u toestemming voor opslag van uw gegevens en gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden?*
© Copyright - Voetencentrum Flipse